Welkom bij de "World Cup Speedskating Contest, editie 2023-2024" ENGLISH
English
NEDERLANDS
Nederlands
NORSK
Norsk

Heeft U er ooit van gedroomd Leen Pfrommer, Peter Mueller of Jac Orie willen zijn? Bent U het vaak oneens geweest met de selectieprocedures en skate-offs? Ooit een rijke sponser willen zijn met miljoenen aan eurodollars om Uw favoriete schaatsers te contracteren?
Wel grijp dan deze kans:

Voor het 26e jaar in successie kunt U meedoen aan het enige internationale schaats manager spel op het web; de "World Cup Speedskating Contest" 2023/2024!

Hierbij nodigen we U uit om mee te doen als manager/coach aan deze competitie. U stelt een team samen met 8 schaatsers die punten voor U verdienen tijdens alle Wereldbeker wedstrijden en WK's op de klassieke afstanden. Dus geen ploegenachtervolging, massstart of teamsprint.
Deze competitie is geheel gratis, U krijgt 30 miljoen eurodollars tot Uw beschikking om de schaatsers te contracteren.
Alle schaatsers hebben een transferwaarde die is vastgesteld aan de hand van de behaalde resultaten in het vorige seizoen, eerdere seizoenen en hun PR's. Op bepaalde momenten in het seizoen is het mogelijk om schaatsers te transfereren.

De prijs die U wint is geen geld of cadeautjes, maar: Eeuwige Roem en Glorie.

Ons spel blijft spannend tot de allerlaatste race van het seizoen.
Voor dit spel heeft U inzicht nodig in de vorm van de schaatsers in relatie tot de transferwaarde en natuurlijk een hoop geluk.
Verder bestaat de kans dat U zich moet meten met beroemheden als H°iseth, Borgersen, Haugli, Hartmann, Dubreuil, Schussler, Bokko enz. (al dan niet anoniem)

Inschrijving sluit op Vrijdag 10 November om 02:30 uur, net voor de 1e WC race in Obihiro.

Deze site, behalve de regelementen-pagina, wordt verder alleen gepresenteerd in het Engels